Jos
Jos Mertens

Toen onze sportdirecteur, Felix Vertommen, ons tijdens het seizoen 2015-2016 te kennen gaf dat hij zijn functie zou neerleggen dacht het bestuur spontaan aan Jos Mertens om zijn taak over te nemen.

Gezien zijn jarenlange ondervinding bij de VLM leek hij ons de ideale persoon. Vol enthousiasme aanvaardde hij ons voorstel vooral omdat wij ook een vernieuwing wensten door te voeren. Hij maakte van ons een moderne club.

Toen op 16 oktober 2016 onze penningmeester, Jozef Coeman, overleed stelde Jos zich onmiddellijk ter beschikking om ook deze taak op zich te nemen. Het waren twee taken die volledig in zijn aard lagen en die hij perfect voor ons uitvoerde. Hij was van opleiding onderwijzer en heeft jarenlang deel uitgemaakt van het lerarenkorps van de gemeentelijke basisschool in Wemmel. Ook het vak informatica behoorde tot zijn domein en dat merken wij niet alleen aan de documenten die de club nu gebruikt maar zeker ook aan onze website.

Jos had zijn eigen karakter en je diende hem te nemen zoals hij was. De ene dag een bulderlach, de andere dag lag hij overhoop met zichzelf. Oh, die vervloekte schouder.

Jos heeft voor onze club heel veel betekend, daar zullen wij hem altijd dankbaar voor zijn.

De club zal hem missen.

Wij zullen hem missen.

Jullie voorzitter.

Raymond
Raymond Lambrechts

Vorig seizoen verloren wij onze Erevoorzitter en medestichter van de club, Raymond Lambrechts.

De club zal hem missen.

Wij zullen hem missen.

Jullie voorzitter.